Toejoen Veikkojen johtokunta on päättänyt valita toiminnanjohtajaksi hakeneiden joukosta Jussi Rantalan seuran toiminnanjohtajaksi.
Rantala aloittaa tehtävässään 24.9.2018. Seuran vakituinen henkilöstömäärä kasvaa vain hetkellisesti kolmeen henkilöön, sillä seuran pitkäaikainen toimistosihteeri Pirjo Ahvonen jää eläkkeelle 30.9.
Koulutukseltaan Jussi Rantala on merkonomi (yo), ja hänellä on työhistoriassaan kokemusta myynnistä, palveluiden kehittämisestä, viestinnästä sekä esimiestyöskentelystä.
Hänellä on myös vahva jalkapallotausta, sillä pelaajana hän on edustanut kasvattajaseuransa Toejoen Veikkojen lisäksi FC Jazzia ja Musan Salamaa.
Kaudesta 2015 alkaen Rantala on päivätyönsä ohella toiminut valmentajana Toejoen Veikkojen edustusjoukkueessa, joten seuran viime vuosien vaiheet ovat hänelle jo entuudestaan tuttuja.
Toejoen Veikkojen puheenjohtaja Henri Karjalainen ja varapuheenjohtaja Kaj-Markus Rantala jääväsit itsensä toiminnanjohtajan valinnasta, hakijoihin kohdistuneiden eturistiriitojen vuoksi.
Rantala Jussi